Tulevat tapahtumat

Kevätkokous ma 22.4.2024 klo 17.00

Helsingissä Lapinlahden vanhassa sairaalassa, Lapinlahden polku 8, 2. kerroksen välihuoneessa ja verkossa. Etäilmoittautumiset sähköpostlla osoitteeseen sky@sky.org.

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Vieraana on YTT Aleksi Hupli, joka alustaa uudesta kirjastaan "Älyä lääkkeistä ja päihteistä?"

Kannabis lailliseksi -mielenosoitus la 20.4.2024 klo 16.20 Kansalaistorilla

Kokoonnumme la 20.4.2024 Helsingin kansalaistorille klo 16:20 alkaen osoittamaan mieltä kannabiksen lääkekäytön  edistämisen sekä kannabiksen kieltolain kumoamisen puolesta. Tapahtumassa kuullaan musiikkiesityksiä ja puheita.

Katso tapahtuma

Kokoonnumme lauantaina 20.4.2024 Helsingin kansalaistorille klo 16:20 alkaen osoittamaan mieltä kannabiksen lääkekäytön edistämisen sekä kannabiksen kieltolain kumoamisen puolesta. Tapahtumassa kuullaan musiikkiesityksiä ja puheita.

Toivotamme tervetulleeksi paikalle kaikki mielenosoituksen tavoitteita kannattavat ihmiset sekä myös hamppualan yritykset, päihde- ja lääkealojen järjestöt ja poliittiset liikkeet. Kannustamme tekemään kantaaottavia kylttejä, jotka ovat myös kunnioittavia ja asiallisia.

Suosittelemme, että paikalle ei tuoda lapsia, koska tapahtumassa puhutaan laittomien päihteiden laillistamisesta aikuisille sekä nykylainsäädännön haitoista, joiden kuvaukset voivat järkyttää.

HUOM: THC:tä sisältävän kannabiksen käyttö ilman reseptiä on Suomessa toistaiseksi laitonta. Tapahtuman tarkoitus ei ole kerätä ihmisiä rikkomaan kannabiksen kieltolakia, vaan ottaa kantaa sen kumoamisen puolesta rauhanomaisesti ja kunnioittavasti.

Kannabis lailliseksi -kansalaisaloite jätetään eduskunnalle samalla viikolla. Aloite keräsi 53 961 allekirjoitusta vuosi sitten 20.04.2023.

Mielenosoituksen järjestää Suomen kannabisyhdistys ry. Yhdistyksen tavoite on edistää kannabiksen lääkekäyttöä ja lopettaa kannabiksen kieltolaki